Sajam privrede zapadne Srbije u Valjevu od 29. do 31. marta

Najveća sajamska manifestacija na teritoriji zapadne Srbije, jubilarni 15. Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, održaće se od 29. do 31. marta u „Omni centru“ u Valjevu. Na preko 5000 metara kvadratnih izložbenog prostora u tri hale i na otvorenom prostoru predstaviće se preko 200 izlagača – od malih preduzetničkih radnji do velikih sistema. Š tand „Valjevske pivare“, koja na sajmu SPREG izlaže od početka, nalaziće se u glavnoj i najvećoj hali, blizu ulaza. Pozivamo naše poslovne partnere, sadašnje i potencijalne kupce i distributere da nas posete, da razmenimo iskustva i planiramo naredne poslovne korake. Radno vreme sajma je u četvrtak i petak od 10-19 časova i u subotu od 10-16 časova.

Pod sloganom „Dovodi kupce na vaš prag“ organizator ove najveće sajamske manifestacije regionalnog karaktera u Srbiji okupiće na jednom mestu privrednike iz preko 60 mesta i gradova Srbije, a preko štandova svojih opština predstaviće se privrednici Mionice, Ljiga, Lajkovca, Osečine, Priboja, Bogatića, Zrenjanina i Požege.

Na sajmu će biti predstavljena oprema za proizvodnju hrane i pića, mašinska, elektro i drvna industrija, sve za poljoprivrednu proizvodnju (oprema, traktori, mehanizacija, navodnjavanje, zaštita, đubriva i dr.), zatim prehrambeni proizvođači, tu su i softverske firme, banke i osiguravajuća društva i drugi. Kao i prethodnih nekoliko godina, u posebnoj sali predstaviće se Domaći trgovinski lanac DTL predvođen valjevskim „Europromom“. Posetioce očekuju besplatne degustacije i promocije prehrambenih proizvoda lokalnih i nacionalnih proizvođača. Svečano otvaranje je u četvrtak 29. marta u 11 časova, a ulaz na SPREG svih dana je besplatan. Organizator je Agencija za marketing „Gatti“ iz Valjeva.

Foto: čorđe čoković

Facebook
Twitter
LinkedIn