Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ za našu kompaniju

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ uručeno je juče u Valjevu preduzećima i pojedincima za doprinos razvoju Kolubarskog i Mačvanskog okruga, kao i Srbije u celini. Među dobitnicima je i „Valjevska pivara“ kao lider održivog razvoja I konkurentnosti, ujedno i naš direktor Aleksandar Rajevac. U obrazloženju žirija, kojim je predsedavao prof. dr Radovan Pejanović sa Univerziteta u Novom Sadu, između ostalog je rečeno: „Od kada je u junu 2013.godine Vlada Srbije na mesto  direktora Valjevske pivare, koja je tada bila u velikim problemima, postavila iskusnog ekonomistu i menadžera Aleksandra Rajevca,  ova državna pivara svake godine beleži rast proizvodnje i prodaje, osvaja nova tržišta, a već godinu dana „Valjevsko pivo“ se izvozi u SAD. Uporedo sa uspešnim poslovanjem, znatno su unapređeni odnosi s partnerima i ukupan imidž kompanije, što su pratile i brojne prestižne nagrade. I ove godine Valjevska pivara, kao simbol Grada Valjeva, pokrovitelj je više tradicionalnih manifestacija u Zapadnoj Srbiji, ali i nekih novih, kako i priliči lideru konkurentnosti i održivog razvoja. Inače,Aleksandar Rajevac je i predsednik Grupacije proizvođača piva Privredne komore Srbije, predsednik Skupštine Regionalne privredne komore Valjevo i predsednik Saveta za praćenje privrednih kretanja na teritoriji Grada Valjeva“.

Povelju sa likom poznatog srpskog privrednika i zadužbinara Miše Anastasijevića direktoru Rajevcu uručio je Pero Zubac, pesnik i književnik iz Novog Sada. Još jedna u nizu nagrada potvrđuju da je naša kompanija poslednjih godina od društvene, poslovne i stručne javnosti prepoznata kao stabilna i uspešna firma. Nagrada „Kapetan Miša Anastasijević“ je godišnja nagrada koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama za sve regione u Srbiji u okviru projekta „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji, a koji realizuju Univerzitet u Novom Sadu i Media Invent, uz pomoć Privredne komore Vojvodine i regionalnih privrednih komora, dok je TV Novi Sad medijski pokrovitelj.

Ostali dobitnici priznanja su: Grad Valjevo, kao najuspešnija lokalna samouprava u regionu, manastir Lelić za očuvanje duhovnosti, Mladen Petković, direktor HK Krušik kao najmenadžer u region, GP Ingrap-omni kao najbolje preduzeću u regionu, Gorenje za investicije i nove tehnologije, veledrogerija Vega kao najbolje srednje preduzeće, Javno komunalno preduzeće Vidrak dobitnik je priznanja kao najbolje preduzeće u javnom sektoru. Među dobitnicima su i Ljubinko čokić, pomoćnik gradonačelnika Loznice za doprinos razvoju Loznice, Gordana Tešanović poljoprivrednica najžena u biznisu, preduzeće „Joma plast“ Osečina za poslovnu i tržišnu pozicioniranost, „EP Belt“ Loznica za strategiju razvoja, „Domaćica 014“ za najbolji brend knedlu sa šljivama. Priznanja su dodeljena i „Pejak Handel“ Banja Koviljača kao najboljem partenru, GP „Opek“ Loznica za kvalitet proizvoda i usluga, preduzeću Agranela kao najboljem malom preduzeću i „Nelli“ Loznica za najdinamičniji razvoj.

Facebook
Twitter
LinkedIn