Nagrada „Moj izbor“ za „Valjevsko pivo“

„Valjevska pivara“ je jedan od ovogodišnjih dobitnika nagrade „Moj izbor“ za omiljene domaće proizvode i brendove kao „Pobednik internet glasanja“. Od 780 brendova nominovanih za priznanje „Moj izbor“ u 24 kategorije, u prvom krugu glasanja, na internetu, „Valjevsko pivo“ je osvojilo najviše glasova. Priznanje će biti uručeno u utorak 27. februara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. U okviru svečane ceremonije prisutnima će se obratiti: Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Republike Srbije, Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda i Milan Ristić, predsednik udruženja „Moja Srbija“.

Dodelu priznanja „Moj izbor“ tradicionalno organizuje udruženje „Moja Srbija“, ove godine uz podršku potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Osnovni cilj kampanje je podsticanje razvoja domaće proizvodnje i poboljšanje kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Priznanje „Moj izbor“ je jedinstveno po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Ove godine akcijom je obuhvaćeno 780 domaćih proizvoda i brendova.

„Valjevska pivara“ se ovom prilikom zahvaljuje svim Valjevcima i ljubiteljima Valjevskog piva iz drugih gradova koji su doprineli da „Valjevsko pivo“ dobije ubedljivo najveći broj glasova na sajtu „Moj izbor“. Na ovaj način „Valjevska pivara“ je ponovila uspeh iz 2015. godine, kada je osvojila istu nagradu.

Facebook
Twitter
LinkedIn