„Valjevsko pivo“ u Ubu i Obrenovcu

Veliki je broj trgovinskih i ugostiteljskih radnji u Ubu i okolini u kojima je zastupljeno „Valjevsko pivo“, kao i ceo asortiman „Valjevske pivare“. Izdvojićemo neke, one najveće ili najpoznatije. Od specijalizovanih prodavnica pića i megamarketa to su diskont pića „C.P. dolina“ (ulica R. Mihailovića 30), prodavnica „Neretva 9“ (S. Popovića 20) i „Neretva 24“ (Braće Nenadović), „Argos“ (S. Popovića 10) – ove radnje imaju ceo asortiman, uključujući i voćne sirupe; zatim „Soul Food“ (Radnička 1), diskont „Ginče trans“ (S. Popovića 75) i megamarket „Idea“ u bivšoj Robnoj kući (0,5l i 2l). Asortiman Valjevskog piva nude svi marketi ZZ „Trlić“, sve prodavnice „Petrol-Kostić“, „Kostadinović“, „Miša“, „Klenovica“, „Feniks“ i „M kafe“, kao i prodavnice „B & ST“, „Aca“, „Rajaković“ i još puno radnji u gradu i okolini.

Nabrojaćemo i deo restorana i kafea. Ubljani i njhovi gosti „Valjevsko pivo“ mogu popiti u restoranima: na stadionu FK „Jedinstvo“, „Š kolarac“, „Ubska kapija“, „BAS“ (točeno), „Lipnjak“, „Leskovčanka“, „Vuletova kuhinjica“, „Martinović“ (točeno), bife „Radnik“ (točeno), bife FK čŒučuge (točeno)… Od kafića tu su Kafe Kulturnog centra, „Bibac“, „Kristijan“, „Š½il Vern“, „Barum“, „Rico“ i drugi. Uzajamno poverenje traje decenijama, a verujemo da će se u narednom periodu još više učvršćivati.

U Obrenovcu proizvodi „Valjevske pivare“ zastupljeni su u svim objektima diskonta pića „Ivana“ (boca 0,5) i „Favorit“ (boca 0,5 i voćni sirupi). Veleprodaja „Ivana“ nalazi se u ulici vojvode Mišića 34a, dok su maloprodajni objekti u M.Obrenovića 216, Grabovcu (Donji kraj), Jasenku i Ljubiniću. Diskonti pića „Favorit“ prodaju popularno „Valjevsko pivo“ od pola litra i sirupe u 15 svojih maloprodaja. U gradu se nalaze u ulicama V.Mišića 107/2 i 228, Lj. Nenadovića 2, Kralja Milana 8, Crveni krst 9, Braće Lazić 94, D.  Vukovića Korčagina 1/1, čačkog bataljona 8 i A. Ace Simovića 58/A, kao i u njihovim prodavnicama u Skeli, Velikom Polju, Bariču, Grabovcu, Orašcu i Banjanima (u ovoj maloprodaji u ponudi su i limenka i PET boca od dva litra).

Spomenućemo i STR „Bucka“ u Lj. Nenadovića 6, gde se, uz flašu i limenku od 0,5 i dvolitarku, može nabaviti i malo „Valjevsko“ u nepovratnoj boci. U Bariču „Valjevsko pivo“ drži i STR „Vlada“. Od ugostiteljskih objekata izdvojićemo Pečenjaru „Cicović“ u V.Mišića 32 u Obrenovcu, restoran „Naš kutak“ u Mislođinu i splav „Tabacco“ na Savi, u Zabranu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn