„Valjevsko pivo“ na Belgrade Beer Festu

„Valjevska pivara“ će biti zastupljena na 15. Belgrade Beer Fest, koji će od srede 16. do nedelje 20. avgusta održati na Ušću. Informacija za sve ljubitelje našeg piva, koji su nam u poslednje vreme često postavljali pitanje da li ćemo biti na Beer festu, jeste da će se „Valjevsko pivo“ prodavati u Drinkstore zoni, veoma blizu glavne bine (mainstage). To je prostor u kojem je predviđena prodaja tzv. piva sa geografskim poreklom. Tokom pet dana posetioci će uživati uz veliki broj domaćih i inostranih izvođača i grupa, najavili su organizatori. Muzički program ovogodišnjeg 15. jubilarnog festivala svakoga dana počinje u 18 sati, a ulaz je besplatan. Najpoznatija imena su Van Gog, Galija, Riblja čorba, Zabranjeno pušenje, Asian Dub Foundation, Stereo MC’s, SARS, Darko Rundek, Brkovi, Del Arno band, Kerber i drugi. Pogledajte kompletan program festivala.

Sreda, 16. avgust

Prvi dan festivala obeležiće nastupi grupa Death Saw i njihovog frontmena čorđa Davida, rok sastava Van Gogh, kao i muzičkog dvojca iz Niša Stereo Banana, koji će na scenu doneti mešavinu zvuka hip-hopa, breakbita, regea i fanka, što će ujedno biti uvod u nastup poznatog britanskog elektro sastava Asian Dub Foundation. Ljubitelje domaćeg zvuka iste večeri obradovaće koncert legendarne niške grupe Galija.

čŒetvrtak, 17. avgust

Drugi dan festivala, 17. avgust, počeće uz metal-pank bend Mortal Kombat, potom koncert legendarnog rok sastava Riblja čŒorba, kultnog beogradskog pank benda Direktori i najpoznatijih domaćih Iraca – grupe Ortodoks Kelts. Iste večeri, publika će od jednog sata posle ponoći moći da uživa u nastupu britanskog benda Stereo MC’s, poznate hip-hop i dance atrakcije koja će nastupiti u novom festivalskom prostoru – Innovation Zone.

Petak, 18. avgust

Program u petak, 18. avgusta, otvoriće mladenovački sastav Cotton Pickers, beogradska supergrupa Š krtice na čelu sa Canetom, a potom će nastupiti pank-rok bend Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i hrvatska turbo/folk/pank/rok atrakcija Brkovi. Program će zatvoriti nastupi Kirila čaikovskog u Innovation Zone-u i punk benda Atheist Rap na Main Stage-u.

Subota, 19. avgust

U subotu će pred publiku na Ušću izaći i hrvatski kantautor Darko Rundek, bend Ničim izazvan, pank sastav Goblini i S.A.R.S-a u Innovation Zone-u, kao niška grupa Kerber i ska pank bend Samostalni referenti.

Nedelja, 20. avgust

Poslednji dan festivala počeće rege zvucima Del Arno Benda, zatim nastupom Plavog orkestra, pa svirkom Dejana Petrovića i njegovog Big Benda u Innovation Zone-u. Nastup grupe KAL na glavnoj bini će zatvoriti ovogodišnji festival piva.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn