O pripremama za novu sezonu na TV Marš

TV Marš iz Valjeva pokazala je interesovanje za pripreme „Valjevske pivare“ za novu sezonu prodaje piva, imajući u vidu da dolazi proleće i toplije vreme. Pomoćnik drektora za poslove prodaje Slavica Tomašević govorila je o situaciji na tržištu, jakoj konkurenciji i planovima naše kompanije za ovu godinu:

-Veoma je jaka konkurencija na tržištu, na kojem su prisutne najpoznatije svetske kompanije.  Trudimo se da zadržimo postojeća tržišta i da se proširimo na neka nova. Naša tradicionalna tržišta su, osim Kolubarskog okruga: zapadna Srbija prema Drini i Užicu, zatim Krupanj do Loznice, kao i jednim delom Beograd. Poslednjih godina pokušavamo da nas više ima na području Š apca, to ne ide lako, ali se trudimo. Osim što smo prisutni u Novom Sadu, ima nas na novom području u Vojvodini: sarađujemo sa firmom „BB trade“ iz Š½itišta (Zrenjanin), koja najviše pokriva srednji Banat tako da beležimo blagi rast prodaje na toj teritoriji. Oni raspolažu veleprodajom i lancem marketa u Banatu, pa i u Kikindi, Novom Sadu i drugim gradovima i manjim mestima. Takođe od prošle godine sarađujemo sa preduzećem „Trnava promet“ iz Kragujevca, članicom DTL-a, koja u svom sastavu ima i lanac maloprodajnih objekata. Trudimo se da na tim tržištima povećamo prodaju jer ima prostora za to.

Slavica Tomašević je najavila da će „Valjevska pivara“ učestvovati na tradicionalnim letnjim manifestacijama, kao i ranijih godina, neke od njih su: Tešnjarske večeri u Valjevu, Drinska regata-Ljubovija, Kosidba na Rajcu, čŒobanski dani u Kosjeriću, Mišićevi dani u Mionici, Sajam šljiva u Osečini, Valjevski džez fest, ali i na nekim novim, kao što je „Lapovački kotlić“ u blizini Kragujevca i letnji festival u Š½itištu. Pivara učestvuje i na sajmovima, bilo preko RPK Valjevo, bilo samostalno. Učestvovali smo na Sajmu poljoprivrede u Š apcu, bićemo na Sajmu privrede zapadne Srbije u Valjevu, tu su Zrenjanin, Banjaluk – prisutni smo gde god procenimo da nam nastup može doneti adekvatnu promociju, dobre kontakte i povećanje prodaje.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn