04 sep
04 sep
16 avg
24 jul
24 jul
13 jul
19 jun
03 jun

Valjevska pivara sa bajkerima

  • 03. 06. 2019.

Valjevska pivara je protekla dva vikenda učestvovala na dva moto skupa koji su se održali u Koceljevi i Šapcu. Naša prisutnost na moto skupovima je bila srdačno prihvaćena od strane učesnika i organizatora.

Na ovogodišnjem moto skupu koji je održan u Koceljevi od 10-12.05. 2019., bilo je prisutno Valjevsko pivo kao jedan od prijatelja manifestacije. Učesnici su  kao ljubitelji zlatnog napitka posebno istakli kvalitet našeg nepasterizovanog točenog piva.

Šabački moto skup održan je  na hipodromu od 24.05-26.05.2019., i potvrdio je kvalitet točenog piva na opšte zadovoljstvo. Po završenom defileu ulicama Šabca, učesnici moto skupa su uz nezaboravno druženje do kasnih sati uživali u dobroj muzici i našem pivu-valjevskom pivu.

detaljnije

Podeli
28 jan

Svetosavska nagrada „Valjevskoj pivari“

  • 28. 01. 2019.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je juče u Vladi Srbije Svetosavske nagrade  za 2018. godinu pojedincima, ustanovama i kompanijama za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja. Među ovogodišnjim dobitnicima prestižnog priznanja je i  „Valjevska pivara“, za podsticaj formalnom i neformalnom obrazovanju. U obrazloženju žirija se ističe: detaljnije

Podeli
17 jan

„Brauerei Group“ proglašen za kupca „Valjevske pivare“

  • 17. 01. 2019.

U Ministarstvu privrede je u utorak otvorena koverta sa finansijskom ponudom koju je kompanija „Brauerei Group“ d.o.o. Beograd – Stari grad dostavila za privatizaciju „Valjevske pivare“. Komisija za sprovođenje postupka je utvrdila da je ponuda u skladu sa pravilima postupka, a Ministarstvo privrede je, na predlog Komisije, proglasilo Privredno društvo „Brauerei Group“ za kupca „Valjevske pivare“. Ova kompanija je dala ponudu višu za 101 evro od početne cene koja je iznosila 3.523.630 evra. Zaključenje kupoprodajnog ugovora se očekuje u narednom periodu, nakon što Uprava za sprečavanje pranja novca dostavi Ministarstvu privrede obaveštenje da za to ne postoje smetnje.

 

Podeli

© 2015 Valjevska Pivara, Izrada Agencija Cyber Team