08 maj

Prodajna mesta „Valjevskog piva“ u užičkom kraju

  • 08. 05. 2017.

U Užicu „Valjevsko pivo“ u ponudi imaju diskont „Mivex“ (Gradska plaža), „Poljoproizvod“ (Terazije 2), „Knežević“ (Nemanjina 27), „Diskont UE“ (Nikole Pašića 1), kafići „Kasper in“, „Sport klub“, „Montevideo“, „Šangaj“, restorani „Bela lađa“, „Skadarlija“, „Grand“ (na Trgu – Dečanska 19), bife „Mali Ćira“ (na stadionu), restoran „EL“, bife „Stadion“ (preko puta stadiona), bife „Rim“ i „In Bas“ (Autobuska stanica), „Plaža“ (Gradsko kupalište) „Bife Ruzmarin“ (na Pijaci), „Kod Like“.

U Kosjeriću naše pivo je preovlađujući brend i imaju ga skoro svi prodajni i ugostiteljski objekti. U Požegi se naši proizvodi mogu kupiti u „Dren diskontnoj prodaji“, „Mivexu“, „Premijeru“ i i „Slavexu“. „Valjevsko pivo“ je u ponudi restorana „Dve Lipe“, kafana „Kod dva kuma“, „Kod Sremice“, „Zaplet“ i „Kod Kuma“, u kafićima, kao i u „Bife Zanatlija“.

Na Zlatiboru Valjesvko pivo ima restoran „ Leskovac“, na Mačkatu restoranu „ Pastir“. U Sevojnu naše pivo imaju diskont „Tomi DIS“ i restoran „Okolac“, u Arilju prodavnice „Mima“ i „Dado“, dok se u Ivanjici „Valjevsko“ može nabaviti u „Miveksu“ i Klubu „Admira“. U Novoj Varoši naše proizvode prodaju STUR „Brajović“ i STR „Brzaković“. U Prijepolju Valjevsko pivo se može nabaviti u prodavnicama TP „Lala“, u Priboju u diskontu „Matrix“.

Našeg piva ima i u ponudi prodajnih objekata u manjim mestima i selima nabrojanih gradova, koji ga nabavljaju u diskontima.

Podeli